Gratisregistrering

Hei , vil oppdatere dere på hvorfor jeg synes disse produktene overgår alt som ellers er på markedet.

 

Vi er et ektepar i midten av 70 årene som syntes det var lite

ork igjen til å gjøre de dagligdagse ting, når en bor på et småbruk er det bestandig noe å henge fingrene i. I august 2016 ble jeg overtalt av en venn til å prøve disse produktene sammen med en diett på 28 dager. Jeg trengte gå ned mange kg, da også reumatisme tok alt for mye energi , tente jeg at det koster lite å prøve. Min mann kunne ikke gå på dietten da han må ha Marovan, og ikke skal ha for mye grønt. Men han har tatt produktene hele tiden.

Først meg, første uka var jeg slapp og utilpass, men mistet alt overføldig vann i kroppen, + at allerede etter en uke så var 3-4 kg vekk. Men etter hvert skjedde det andre ting, mine hender som jeg ikke hadde greid å rette ut ble plutselig mykere, greide å gripe rundt mindre gjenstander igjen. Og verkingen i kroppen ble helt borte. Da de 28 dagene var til ende hadde jeg mistet 8 kg, totalt til nå er 14 kg vekk.

Jeg la om på kostholdet , noe også min mann er med på, hver morgen tar vi først et glass vann med Aktivize på fastene hjerte , etter en 15 min spiser vi frokosten som nå består av yougert 0/0 og 1ss linfrø,1ss solsikkefrø og 2 ss havregryn, som legges i litt vann kvelden før. Og vi spiser ikke sukker ikke salt og ikke brød, men spiser proteinrundstykker som er basert på havregryn.+ vi tar produktene etter forskriften hver dag, de er gull vert.

Min mann har slitt med høyt blodtrykk, og etter stråling av kreft i prostata så fikk han skader på nyrene.

Han er i mye bedre form nå , og blodtrykket er normalt, humøret er på topp, og formen tror jeg på en som er 75 år nesten ikke kan bli bedre.

Nå har han akkurat vært på Rikshospitalet og tatt en masse prøver , som ikke har vært så bra siden han ble syk.

Selvfølgelig kan jeg ikke garantere at alle vil få samme resultater som oss, vi er jo forskjellige alle, men fakta er at får kroppen riktig sammensatt næreing , er det mye den greier selv. Begge to har mere overskudd, hverdagen er blitt bedre.

Dietten ga meg en kickstart, også et innblikk av hva ren mat gjør med kroppen, det er jo ikke noen slanke diet , men den får ut avfallstoffer som hoper seg opp i kroppen.

Jeg får spørsmål; om vi ikke koser oss med maten lengre, klart vi gjør det, vi spiser godt , men tenker at vi har vel noe av det beste vannet i hele verden, hvorfor da tylle i seg en masse brus etc ? Vann med sitron er blitt favoritten min.

Og havregryn er gullkantet.

I hvert fall kunne vi med enkle grep i hverdagen snu den til det bedre.

En viktig ting er at en må aldri ta dietten alene , men en må ta kosttilskuddene så en er sikker på at kroppen får den næringen den skal ha. Dette henger meget nøye sammen.

3 drinker om dagen, og man vet at vitaminer og mineraler er tilført kroppen i rett mengde, og det blir transportert direkte ut til cellene. Produktene er for meg en helseforsikring.

Hvis du vil vite mer , er det bare og ta kontakt.

 

 

 

Her kan dere registrere dere. Skjemaet blir sendt til meg. Skriv inn personalia i skjemaet under

Alt som er merket med stjerne må fylles ut

 
 
Kvinne
Mann
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT MED RANDI

crubow.collies@online.no